Al begyndelse er svær

Ja, så nemt kan det vel egentlig siges…
Faktisk har jeg glædet mig til, at komme igang
med at skrive nogle af alle mine tanker ned, men nu da
det praktiske med sideopsætning og layout er klaret,
så er jeg tom for tanker. Ehh…
Jeg søger i min erindring efter noget interessant.
Okay, en kort beskrivelse af min dag, der pt. ligner
alle andre dage, kommer her:

Barnet vågner i skrig og skrål kl. 05.00. Jeg er skidetræt. Jeg bevæger mig i zombie-lignende tilstand mod hans værelse, imens jeg bliver mere og mere sikker på, at hans skrig er i stand til at nedbryde lydmuren.
Jeg finder hans sut, som han selvfølgelig havde lagt sig ovenpå, og lader den gøre resten af arbejdet for mig. Men nej, jeg når kun to skridt væk fra sengen og så kører sirenen fra Klostergade igen (Ja, det er dér vi bor). Lars tager over for en stund og det ender med at ungen sover igen! (Applaus modtages gerne) …
Dog skal vi kun nå at nyde den dybe søvn ganske kort, da babyalamen efter en times tid, sender de mest hjertevarmende “baby-lyds-agtige” monologer gennem rummet. Jeg elsker hans morgen-hygge-lyde. Og kaffe. På trods af, at jeg altid fik af vide, at man som pædagog skulle drikke kaffe, skete det aldrig. Altså, før kolikbarnet kom til verden. Som forøvrigt lige har fået sænket bunden i sin seng. (Ja, 11 måneder gammel og først nu kan barnet komme op og stå).. For Milo er dette i sig selv en helt ny begyndelse, hvorfor jeg ikke bebrejder ham for at vågne klokken-alt-for-tidligt-lad-mig-være-i-fred.
Videre! Morgenmad blev spist, mælk drukket, legetøj spredt for alle vinde, medicin indtaget, Izzey hevet i halen og en bodystocking smurt ind i lort. Alt er som det plejer!
Hvis man på nogen måde kan nyde en sygemelding, må det være den del med, at have tid til at tage sig tid om morgenen. Jeg nyder at kunne gøre tingene i hans tempo, og husker at værdsætte det hver dag.
Nå, men afsted i vuggestue – “hejhej! Dejlig dag – mor elsker dig!”. Hurtigt og effektivt. Jeg hader lange afleveringer. Det gavner hverken ham eller mig. Især ikke nu, hvor han er begyndt selv at vinke farvel om morgenen og siger “Hej-hej”, “Ej-ej” eller “Bhabhrhabababaaggaaga”.
Resten af min dag går som regel med at stresse over, at jeg skal huske at slappe af, inden Milo skal hentes igen, hvorfor jeg så underligt nok ikke har slappet en skid af, når min “alene-tid” er udløbet.
Mandagene er dog lidt specielle, da jeg bruger dem fast på gruppeterapi på psykiatrisk klinik.
Selvom det kan være svært at komme ud af døren, er det mit holdepunkt. Her kan jeg lade op, snakke med folk der forstår mig, både fagligt og personligt. Folk der ved hvordan det er, at føle sig underligt skruet sammen i hovedet og opføre sig dereftter. Mit frirum og samtidig min behandling. Udover den medicin jeg får, af samme årsag.
Selvfølgelig piskede regnen ned i store, fede, ulækre stråler da terapien var slut. Og selvfølgelig bor jeg i modsatte ende af byen. Hurra. Men hjem kom jeg.
Herefter husker jeg egentlig ikke så detaljeret mere. Det var noget med, at tiden fløj, barnet blev hentet, Lars kom hjem, tøj blev vasket, mad lavet, mad spist, et par smøger røget (Ja, udenfor – bevares!), ungen blev badet, madpakken blev smurt og barnet lagt i seng – selvfølgelig under kraftig (læs; sirene) skrigen og protest.. Og nu sidder jeg her i sofaen og skriver. Og det er egentlig okay. Alle de ting jeg ikke orker at få kommunikeret ud mundtligt, kan istedet stadfæste sig her, i en virituel verden.
Jeg kan godt mærke, at jeg ikke er vant til at kigge så lang tid ind i en skærm, så det bliver de sidste ord herfra. Og med tanke på, at den selvfede skrigballon aka. min søn, vækker mig indenfor en (u)overskuelig fremtid, er det nok klogt at synke ind i nattens dyne. Tak fordi du har brugt tid på at læse dette. Min blogger-debut. Ret sejt. Godnat.
Al begyndelse er svær

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s