Succes!

I weekenden traf jeg, hvad jeg selv vil kalde, en vild beslutning. Istedet for at have min blog på wix.com, som jeg plejer, har jeg købt mit eget domæne! Altså rettighederne til webadressen graensebarn.dk!! Det er så sejt! Det er min side, min helt egen. Og jeg kan gøre med den, hvad jeg vil.

Jeg kunne mærke, at det i en vis grad hjalp mig, at få skrevet nogle af alle mine tanker og følelser ned i bloggen, istedet for at gå og vente på næste samtale med min terapeut.
Og da mit gruppeterapi-forløb netop er afsluttet, kunne jeg forestille mig at der kun bliver yderligere behov for, at læsse alle mine tanker og hjernebræk af et sted.

Nu har jeg brugt et par dage – og en helvedes masse frustrationer – på at få siden op og køre, både mht. layout, køb af domæne, flytning af domæne og sideopsætning. Og det er sgu lykkedes (dog med en ordentlig røvfuld hjælp fra Emre og Lars, der har skulle høre på al min brok, uvidenhed og utålmodighed angående moderne teknologi.

Men nu er jeg her! Jeg vil prøve at lægge alle de gamle indlæg fra Wix ind også, så de bliver en del af sitet her, eftersom de hænger sammen med nye indlæg jeg kommer til at skrive. Og jeg vil da også klart anbefale, at man læser indlæggene kronologisk, hvis man alligevel sidder og keder sig!

Buttom line… Jeg har opnået noget! Jeg har haft succes!
Jeg besluttede mig for at gøre dette, og det lykkedes!!!
Et lille skridt for menneskeheden, et gigantisk skridt for Stine Pedersen!
Hu-fucking-rraaaa!!

Succes!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s