Ting der gør min tilværelse nemmere.

Okay, endnu et ikke så borderline-relateret indlæg, men da det unægteligt er en del af min hverdag, har det jo en vis relevans, anyhow!

 1. Plastikservice
  Hurra for Ikeas børneservice. Hundrede gange nemmere at vaske lortet af (når nu vi ejer en opvaskemaskine, der ikke virker). Det får bare tingene til at gå lidt hurtigere – noget jeg bestemt går ind for! Milo går også ind for det, kva af, at det er placeret i en jeg-kan rive-hele-pisset-på-gulvet-højde!
 2. Shake’n’bake
  Jeg er selv vokset op med, at stortset alt mad blev lavet fra bunden… Men altså, posesovs, poseris, pulverkartoffelmos, forhåndstilberedte grøntsager, “tilsæt kun kød“-færdigretter osv, er bestemt ikke at kimse af, når klokken har rundet 17.15, og man kommer i tanke om, at ungen nok ikke blivertilfredsstillet med et “jeg orker ikke at lave mad i dag.”
 3. Opbevaringsbøtter
  Fordi det er skidehyggeligt, at give den lille fede alle mulige små overraskelser med i kadmassen! Og så ser aftensmadsrester altså pænere ud i køleskabet, når de er skjult i en blå bøtte med blomsterlåg… (Ok, fru husmor)
 4. Dora The Explorer
  Tak Dora.. For at gentage de samme sætninger, så mange gange at det er til at brække sig over. Kvalmende, men ungen elsker det lort. Og så har jeg fred til at gøre hvadend jeg nu synes der skal gøres!
 5. Storebrødre<3
  Dem har Milo to af, på 6 og 8. To hjertevarme, lækre, larmende, pligtopfyldende og let-elskelige drenge. Jeg lægger stor vægt på, at de aldrig kommer til at se deres hjælp/hygge med Milo som en pligt. Men hold kæft, hvor er det dejligt, at de bare kan sidde og underholde ham i gud-ved-hvor-lang-tid, uden jeg behøver træde til. Frivillige barnepiger. Hurra!
 6. Vuggestue
  Jeg afleverer Milo omkring kl. 09 og henter igen ca. 14.30.
  Ikke jordens længste dage han har, men det er nok for nu. Og jeg nyder det. Tak Merete og Katrine, fordi I passer så godt på den lille fede, at jeg kan sidde og gruble alene over livet herhjemme, uden at skulle bekymre mig over, hvorvidt han har det godt. Så er det ok, at glæde sig til, at ungen skal afsted efter en lang weekend.
 7. Mandag
  Det er officielt min nye yndlingsdag i ugen.
  Førhen var det fredag, da det ofte betød tidligt fri, alkohol, sex, ingen forpligtelser og sove længe. Det kan vist roligt siges at ingen af disse ting hænder mere. Okay, måske sex. En eller anden dag. Men altså.. Mandag er den dag, hvor alt bliver normalt og struktureret igen. Rart for et sensitivt kontrolmenneske som jegselv!

  Sådan. Har sikkert glemt 800 ting, der dukker op senere. Dette er dog nogle af dem, jeg jævnligt minder mig selv om, eksisterer.
  Hvis du/I har nogle tilføjelser eller er dybt uenig i noget af det jeg har skrevet, så smid endelig en kommentar!

Ting der gør min tilværelse nemmere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s