Wauw, hold da kæft og totalt urealistisk!

I sidste uge valgte jeg, omsider, at offentliggøre min blog. Og HOLD DA KÆFT.
Jeg ved ikke hvad helvede jeg havde regnet med, men det jeg fik, var i hvert fald overvældende – på alle måder.
Selvfølgelig havde jeg et håb om, at nogle af jer ville gå ind og læse lidt om, hvordan det er at bo i mit hoved. Men at over 6-700 mennesker indtil videre har besøgt mit site og at jeg har haft over 1000 visninger, er jo helt obskurt!

På selve dagen for offentliggørelsen fik jeg rigtig mange beskeder via facebook og sms. Det er utrolig rørende at se/mærke, hvor mange der egentlig gad læse om mit liv og sende mig en opbakkende besked og et “godt gået!”

For hver besked jeg modtog, fik jeg flere og flere tårer i øjnene og en klump i halsen. På den gode måde. Tak! Det er lang tid siden, at jeg har grædt af glæde.

Det viser mig, at der er al mulig grund til at fortsætte.
Fortælle hvordan det er at være mig, også på de dårlige dage. Fordi, det er altså ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det.
Lars ved det. Han kigger bare på mig, og konstaterer min sindsstemning på det pågældende tidspunkt. Men Lars er også specielt sej. Det er jo trods alt ham, der skal finde sig i alt det lort hér. Probs til ham for at håndtere(læs:elske) min galskab med elegance ❤

Ydermere probs til min lillesøster, der ikke skammer sig den mindste smule over mig, deler mine opslag, spørger ind til min hverdag og interesserer sig for min psyke! Hun er guld værd. Også på de dårlige dage. Jeg ved (jeg har lært), at sammen med hende, er det okay at have en dårlig dag.

Jeg er beæret, overvældet, oprørt og i chok.
Jeg er så evigt taknemmelig for al den støtte og respons jeg har fået!!
Selvom folk “bare” giver et like eller skriver “thumbs up“, er det altsammen med til, at give mig lysten og modet til at fortsætte – stadig for min egen skyld, men hvis bare en med samme hjerne som jeg, kan bruge det jeg skriver den mindste smule, er det en sejr yderligere! For hvor ville det være sejt, at kunne være hende der sagde; “Dét okay du ikke er normal i hovedet, men jeg har lært at folk respekterer mig alligevel. Jeg er til at elske. Og du ligeså.

Og det gør I jo. Og det håber jeg I vil blive ved med. Også når der kommer dårlige dage, uger og måneder. Fordi det er mig. Ubetinget. Uden facade. Mit vilkår og mit liv.
Så del mine indlæg, fortæl folk om dem, spørg mig hvorfor jeg tænker/handler som jeg gør, bliv forargede, forbløffede, undrende, overraskede, provokerede og sig det!
Det er min eneste chance for, at fortælle hvorfor. Give forklaringer, svar på kommentar og skabe accept. Så du ved, hvorfor jeg ikke tør tage min venstre sko på først, eller ikke behøver kigge mærkeligt på mig, når jeg står i Kvickly og knuger mine nøgler så hårdt, at mine fingre bliver røde. Så ved du, at jeg har det svært. Du ved, at det ikke hjælper at skubbe, stresse eller bede mig om at skride. Fordi jeg er her også. Jeg prøver. Jeg vil virkelig gerne. Så hjælp mig. Acceptér mig. Det er alt jeg beder om.

Wauw, hold da kæft og totalt urealistisk!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s