8 ting, der aldrig kommer ind på Milos værelse!

Okay, dette bliver måske lige et lidt surt opstød.
Det handler hverken om borderline eller den lille fede.
Eller. Lidt om Milo… I hvert fald i materialistisk forstand.

Som tonsvis af andre mødre, er jeg tilmeldt en gruppe på facebook, der omhandler indretning af børneværelser og diverse gør-det-selv-projekter til de små. Jeg synes det er ganske fantastisk, da det altid er fedt at hive lidt inspiration hjem, men jeg må sgu også erkende, at der intet unikt er over, at samtlige unger i DK har den samme natbordslampe og samme sengetøj… Here we go!

 1. Miffy-lampen. En bordlampe formet som en kanin. Intet andet. Men den koster da også kun 1.099 kr…
 2. Udstoppede plysdyr. Ja, f.eks. et elefanthoved eller hvad med en isbjørn? … Nej, det er sgu bare sært!
 3. Hjemmelavede bøjlestænger. Så alt ungens tøj kan hænge til frit udsyn, alt imens støvet suger sig fast. Selvfølgelig kreeret med en barket gren fra æbletræet i haven.. Er jeg virkelig den eneste der ville være for doven, til at hænge alle den fedes body’er op på bøjle, efter hver tøjvask?
 4. Pastelfarver. Fuck, om det koster det dobbelte. Det er pastel. Moderigtigt. Lige som ens savlende yngel ønsker det.
 5. Door-buddies. Kæmpe-klistermærker, der får døren til at ligne en kæmpe bjørn. Kæmpe fejl.
 6. Fødselstavler. Svarer lidt til, at få tatoveret sin egen fødselsdato. Hvis du ikke kan huske dit eget afkoms navn og alder, så er det måske meget godt, at ha’ den hængende ved siden af natbordet? Bare til repetition efter godnat-bønnen..
 7. Koncepter. At man indretter babydyrets værelse efter ét bestemt koncept (f.eks. Peter Plys eller Batman). På den måde, er der ikke plads til NOGET andet på værelset. Om barnet ville kunne lide det, eller ej!
 8. Legekøkkener. Okay, køkkenerne i sig selv er en fed ide. Milo er allerede begyndt at made os andre med hans plastik-bestik, så det må jeg nok også bøje mig for. MEN! Alt det forpulede tilbehør man kan få til! Røremaskiner, espressomaskiner og cupcake-stativer… Så slap dog af.

 

Ahh.. Så kom jeg af med det! Du er selvfølgelig velkommen til at være rivende uenig. Jeg kan og skal ikke styre andres smag. Eller mangel på samme 😉

Der er sikkert tusindvis af ting jeg kunne føje til listen yderligere. Jeg kunne også lave en endnu længere liste over ting, der ville være herrefede at han rent faktisk havde på sit værelse. MEN! Barnet er glad for det han har. Hvilket, i min optik, også er mere end rigeligt. Jeg vil gerne lære ham, at sætte pris på de ting han har og ikke blive forvaendt med, bare at få og få og få… Det kommer der ikke noget godt ud af.

Lige pt. vælger han den samme bog fra bogreolen gang på gang, og sætter sig på skødet af mig, og “beder” mig læse højt. Jeg er taknemmelig. Så vi klarer os. Uden alt det dér pop-smarte se-hvad-min-unge-har-jeg-er-unik-selvom-jeg-gør-det-samme-som-alle-andre-bras.

Over and out.

8 ting, der aldrig kommer ind på Milos værelse!

En tanke omkring “8 ting, der aldrig kommer ind på Milos værelse!

 1. Tina Polykarp Grandjean skriver:

  jeg aner ikke hvad halvdelen af det du remser op er.. hvad er en Miffy-lampe? og mine brødre er ellers så politisk korrekte at jeg, undskyld mig, er ved at brække mig over det… jeg er bare unormal i deres øjne, men i mine er det dem der er bims.. jeg er sgu for gammel til alt det lort, tænkte jeg, og desuden har jeg ikke råd… men hjemmelavde bark-bøjler? jeg købte nogle sindssygt nuttede til alexander med dyr på, kun for min skyld… salim er sgu ligeglad, og alexander ser dem alligevel ikke… men køkkenet han fik er jeg super glad for… top-moderne køkken købt på loppemarked til 100 kr, og tilbehør og gryder ønsket i gave… min søns værelse ligner(inden vi flyttede til tyrkiet) en lejejungle, fyldt med alt muligt i alle mulige farver og former… og han er glad… i vores dagligdag er det vigtigt at han fungerer og alting er roligt og stabilt, når nu han har ADHD, der bliver kun taget få ting ned ad gangen og det bliver rydtet op igen inden vi tager noget andet frem igen, det står på hylder i kasser, for ellers kan han til sidst ikke overskue det og så kører toget, kan du tro… pyha… han har alt det store nede på gulvet men resten er delt op i små kasser… og det fungerer… og jeg tror at han er ligeglad med bøjlen uden bark, for den ville han splitte ad på 10 min alligevel, og miffylampen ville nok sku undersøges og pilles fra hinanden.. sådan er min søn, nemlig… og det er jo ham det handler om…Så held og lykke med din dejlige søn….

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s