Opfølgning!

Åh, det er alt for lang tid siden, at jeg har lavet et indlæg på bloggen.
Før i tiden ville det nok skyldes, at jeg havde det dårligt og ikke kunne magte at nedfælde mine tanker og følelser. Men ikke denne gang. Denne gang er årsagen en anden. Jeg har været fuldt beskæftiget. Og det er rart.

Jeg kan bladre tilbage og se, at det er lidt over 2 måneder siden, at jeg lavede et indlæg sidst. Ærligt, så ville jeg ønske, at jeg havde tiden og energien til det, da min diagnose ikke er forsvundet “bare” fordi jeg har fået et liv. Eller hvad man skal kalde det.
But on the other hand, så er bloggen for min egen skyld og behovet har ligget et andet  sted. Nemlig behovet for, at mærke at jeg faktisk lever og at jeg er ok-god til det.

Jeg er pt. på arbejde 4 dage om ugen, fordelt over 21 timer. Dét er eddermame sejt med sejt på! – Og jeg må endnu engang påpege (overfor mig selv), at jeg for 1 år siden ikke engang kunne overskue at gå ned og handle ind. Thumbs up, fru Pedersen!

Så.. Jeg går på arbejde – ligeledes gør Lars – kommer hjem, henter baby (som overhovedet ikke er en baby), ordner en masse småting, laver mad, putter barn og sidder om aftenen i sofaen og glæder mig til en ny dag. OG – sådan er der millioneaf mennesker der gør hver dag. Det er nok de færreste der er ligeså taknemmlige som jeg. Fordi det lykkedes mig. Jeg kan rent faktisk gøre de her “voksen-ting” uden at falde om i en traumatiserende angst-neurose. Og jeg kan gøre det med overskud. Bevares, jeg bliver da stadigvæk presset og kan godt mærke, at jeg er lidt letpåvirkelig for ændrede planer, uro og tidsfrister. Men jeg tager mig al den tid, jeg kan. Jeg vil ikke gå ned på dette! Denne gang var sidste gang. Sidste gang med lange sygdomsperioder, ikke-eksisterende selvværd og diverse diagnoser i fuldt flor.

Jeg vil være mig nu.
Jeg vil være Lars’ kone, der elsker ham utroligt højt og ubetinget. Altid.
Jeg vil være Milos mor, der giver ham de bedste vilkår for en god barndom og et godt liv.
Det er det jeg skal. Og det har jeg det fantastisk med.
Det er lige her jeg hører til.

Opfølgning!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s