Sovemedicin stop.

Dag1. Elendig nat. Har været vågen 450 gange og de timers søvn jeg fik, blev konstant afbrudt af den lille fede, som har feber. Jeg har ondt overalt i kroppen, efter at ha’ ligget og vendt og drejet mig af led.

Dag2. Mere sammenhængende søvn. Vågnede kun 3-4 gange… Har haft elendige mareridt, der har gjort mig totalt udmattet.

Dag3. Vågnet med knaldende hovedpine. Har haft et af de mest syge mareridt til dato – kan ikke engang få mig selv til, at fortælle om det. Lars fortæller, at han vågnede og holdte om mig, da jeg lå og peb og var badet i sved.

Dag4. Igen vågnet med hovedpine. Søvnen har været fint sammenhængende, men jeg er slet ikke frisk. Jeg drømte om en masse bamser – i drømmen mine – som fik revet deres kroppe fra hovederne. I drømmen græd jeg ustyrligt. Bagefter drømte jeg, at Lars var væk. Med vilje. Som om, at han var stukket af fra mig. Jeg ringede til ham, men hans telefon var slukket. Til sidst gav jeg op og begyndte igen at græde ustyrligt. Jeg vågnede badet i sved og tårer.

Dag5. Jeg er så udmattet oveni mit hoved. Hele min krop gør ondt. Mareridt igen. Denne gang blev jeg voldtaget. Hvem fanden drømmer sådan noget sygt lort? Drømte også, at jeg prøvede at slå Izzey ihjel. Resten kan jeg heller ikke huske. Jeg stinker af sved.

Dag6. Vågnet op med helt enorm hovedpine. Lars hentede 4 piller til mig. Håber snart de virker. Jeg har haft flere forskellige mareridt, men kan heldigvis ikke huske nogle af dem…

Sovemedicin stop.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s