Nowords, MLBP❤

Jeg er sjældent ordfattig. Oftere det modsatte. Jeg elsker ord og sprog. Jeg elsker det talte og det skrevne. Jeg elsker musikkens, naturens og kærlighedens sprog. Jeg går op i ord. Jeg har skrevet et væld af sange og digte gennem de sidste 10-12 år. De beskriver primært mine følelser; kærlighed, ensomhed, frustration, forelskelse und so weiter… Jeg ser mig selv som en ordekvilibrist – Ikke fordi jeg skriver uden fejl, men fordi jeg elsker at finde nye ordsammensætninger, metaforer, tolkninger og andre finurligheder. Jeg elsker at udtrykke mig med specielle, gennemtænkte ord, der formulerer præcist hvordan jeg har det, og ikke bare med en almindelig floskel.

Men jeg har en indrømmelse; Jeg er ordløs. Ordfattig. I ord-udu og metafor-fjern. Jeg ville så gerne skrive dig en sang, et digt eller bare et vers. Noget der kan beskrive mine inderste følelser og tanker – det du giver mig, min Milo. Men her kommer jeg til korte. Jeg har ingen ord. Ingen der rammer præcist de følelser du giver mig. Så megen glæde og lykke som min sølle mor-krop kan rumme, fylder du mig op med, bare ved et enkelt blik. Mit liv med dig er en sang, hvortil der hver dag kommer nye vers. Vers af uendelig kærlighed, lykke, stolthed, beundring, morskab og omsorg. Når dine små hænder holder om min nakke og du ligger dit hoved mod mit, når du vinker farvel og råber gennem hele vuggestuen at du elsker mig og når vi deler alle dine små sejre dag efter dag – hvad end det er at rydde op eller tage sko på – så stopper mit hjerte. Alting fryser et sekund og lykken bobler i min krop. Tænk at jeg har dig. Mit hjertebarn. Æblebarn. Måske en dag kan jeg skrive en sang – når mine følelser kan følge med. Lige nu er der ikke tid og rum. Kun legetid og hjerterum. Og det er nok. Du er glad. Og jeg er glad. Du, Milo, min. Mit livs melodi.

Nowords, MLBP❤

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s