Just the basic facts

migOk, ok! For at starte ud med de heeelt tørre facts, kommer her nogle stykker til de interesserede;
Jeg hedder Stine. Jeg er fra september ’89. Jeg er bosat i en kolo-enorm lejlighed i Slagelse med min mand, Lars, min søn, Milo, vores kæle-ilder Izzey, samt min mands to store drenge som jeg har fornøjelsen af, hveranden weekend. Eh.. Jeg er uddannet pædagog og har primært arbejdet med småbørn efter jeg blev færdiguddannet.
Jeg stoppede med at arbejde i sommeren ’13, da jeg blev sygemeldt. To uger efter mit bryllup. Jeg har ikke været på arbejdsmarkedet siden da. Det var ikke en arbejdsskade, jeg har ikke brækket nogle knogler eller forstrukket nogle led. Og det er ikke til at se det, hvis man ikke lige ved det. Jeg har borderline. Nu er det sagt.

milo-crop
Milo. Dét ham med det uskyldige engle-fjæs.

I hvert fald på billedet dér. Milo er græsk og betyder æble. Hans kinder lever i sandhed op til navnet. Lidt endnu i hvert fald. Barnet jeg elsker, er født i september på Holbæk Sygehus, 3175 g og 48 cm lille. Milo har både været igennem gulsot, kolik og sart tarm, hvoraf det heldigvis kun er det sidste han stadig døjer med. Men barnet får sin medicin i opvarmet sukkervand, så ingen klager fra ham! Om det er grundet de 5 måneders kolik   eller genetisk beslægtet vides ikke, men temperament er der masser af. Ingen herhjemme er i tvivl, nogensinde, om hvad Milo vil og bestemt ikke vil.

Og så er han, ligesom alle andre forældre ville sige om deres børn, jordens lækreste unge. Han er fjollet, charmerende og skide sød, sgu så!

… Han er også pisse irriterende. Og han gør mig til et bedre menneske. Han er en del af mig. Mit barn.

Mit smukke grænse-barn.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s